ua en ru

ВР планує сьогодні розглянути проекти постанов про призначення виборів Київради та київського мера

Верховна Рада України планує сьогодні розглянути проекти постанов про призначення виборів Київради та київського міського голови. Про це йдеться в порядку денному парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, Верховна Рада України 19 березня планує розпочати роботу з затвердження порядку денного 2 сесії ВР 7 скликання. Після цього депутати мають розглянути ряд проектів постанов про парламентські слухання та перейти до розгляду питань призначення позачергових місцевих виборів і проектів постанов про призначення чергових виборів Київради та київського міського голови.

Для повторного розгляду з пропозиціями Президента пропонується декілька законів, зокрема: "Про розвиток виробництва та споживання біологічних палив", "Про державну підтримку сільського господарства, "Про охорону праці" та "Про регулювання у галузі зв'язку".

Після обіду на вечірньому засіданні народні депутати планують створити ТСК з питань розслідування фактів антиконституційного перегляду владою волевиявлення українського народу на парламентських виборах 2012 р.

Читайте також: Опозиція не буде блокувати ВР, якщо на голосування буде поставлене питання виборів мера Киева, - депутат "Батьківщини"