ua en ru

Законопроект про реформування спрощеної системи оподаткування буде прийнятий ВР на наступному пленарному тижні, - Хомутиннік

Голова комітету ВР з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Віталій Хомутиннік переконаний, що законопроект про реформування спрощеної системи оподаткування буде прийнятий парламентом уже на наступному пленарному тижні, повідомляє його прес-служба.

За його словами, на сьогоднішній день немає перешкод, аби розглянути і прийняти законопроект в цілому, адже всі технічні питання щодо регулювання малого бізнесу узгоджено. Більше того, політик нагадав, що профільний комітет рекомендував прийняти законопроект в цілому ще наприкінці червня, але Верховна Рада перенесла його розгляд до початку нової сесії.
"Прикро, що парламент не встиг вчасно прийняти законопроект про спрощену систему, аби він зміг запрацювати вже з 1 жовтня. Проте, ми будемо максимально прискорювати цей процес, оскільки зацікавлені, щоб бізнес якомога швидше отримав чіткі та прозорі "правила гри", - підсумував він.