ua en ru

Під Києвом швидкісний поїзд збив жінку на мопеді

Під Києвом швидкісний поїзд збив жінку на мопеді Фото: аварія з мопедом під Києвом (facebook.com/pol.kyivregion)

Аварія сталась у районі залізничної станції "Миронівка"

Неподалік Києва на залізничному переході біля станції "Миронівка" поїзд збив жінку, котра їхала на мопеді. Про це у середу, 3 жовтня повідомляє РБК-Україна із посиланням на поліцію Київської області.

Відомо, що інформацію про аварію на спецлінію 102 надіслала чергова залізничної станції "Миронівка". Вона повідомила, що на переході потяг переїхав жінку на мопеді.

"За попередніми даними 61-річна жінка намагалася переїхати колії на мопеді по пішохідному переходу та рухалась на червоне світло. Машиніст потягу Київ - Запоріжжя намагався попередити трагедію, подаючи звукові сигнали, на які жінка не реагувала", - зазначили у поліції.

Під Києвом швидкісний поїзд збив жінку на мопеді

Правоохоронці порушили за даним фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 1 довтня у Житомирській області вантажний поїзд насмерть збив чоловіка. Подія сталася близько 19.00 на службовому переході через колії неподалік залізничного вокзалу у Бердичеві. Поїзд рухався у напрямку Козятина, коли смертельно травмував 61-річного жителя Бердичева, який перетинав залізничні колії.