ua en ru

Військові РФ в Донецькій області блокували автоколону українських силовиків

Близько 500 військових Російської Федерації разом з проросійськими активістами поблизу Дружківки Донецької області 17 квітня блокували автоколону українських силовиків.

Близько 500 військових Російської Федерації разом з проросійськими активістами поблизу Дружківки Донецької області 17 квітня блокували автоколону українських силовиків. Про це у своєму Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"17 квітня поблизу Дружківки Донецької області екстремісти і російський спецназ блокували автоколону українських силовиків (в її складі знаходилося 16 чоловік) ... Група українських силовиків, передвигавшаяся в складі автоколони, в 22.30 була зупинена співробітниками ДАІ і тут же заблоковано групою екстремістів чисельністю до 500 осіб", - написав Тимчук.

Українські силовики, як наголошується, пізніше були розблоковані.

Підрозділ групи військових РФ очолював, за словами Тымчука, російський офіцер Ігор Стрільців. Інші військовослужбовці спецназу також прямо заявляли про свою приналежність до Збройних сил Росії.