ua en ru

Військові РФ на Донбасі застрелили місцевого мешканця, - розвідка

Військові РФ на Донбасі застрелили місцевого мешканця, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (Рhotobank.rbcYouTube screenshot)

Командування РФ вживає заходів щодо недопущення розповсюдження інформації про вбивство

Військовослужбовці Російської Федерації на окупованому Донбасі застрелили місцевого мешканця. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, на окупованому Донбасі зростає кількість злочинів і правопорушень, скоєних військовими РФ.

"Групою військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК пограбовано та вивезено меблі з залишених приватних будинків в н.п. Яковлівка. В іншому випадку, військовослужбовцями цього полку зі стрілецької зброї вбито цивільну особу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, командування військових РФ вживає заходів щодо тиску на невдоволене місцеве населення для недопущення розповсюдження інформації про вбивство.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей з 04 по 11 вересня ц.р. Поглиблення бюдж...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак повідомляв, що Україні досі не вдалося переконати всіх союзників у присутності російських військ на Донбасі.