ua en ru

Військові РФ на Донбасі налагодили продаж боєприпасів кримінальним структурам, - розвідка

Військові РФ на Донбасі налагодили продаж боєприпасів кримінальним структурам, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Командування РФ розпочато комплексну ревізію наявності зброї і боєприпасів у військових на окупованому Донбасі

Військовослужбовці Російської Федерації на Донбасі налагодили продаж боєприпасів кримінальним структурам. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, у з’єднаннях і частинах Збройних сил РФ на Донбасі виявлено чисельні випадки розкрадання військовими РФ зброї та боєприпасів з метою подальшого продажу або обміну на матеріальні цінності.

"1 квітня ц.р. затримано військовослужбовця 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, який намагався перевезти через кордон з РФ п’ять одиниць стрілецької зброї. Проводиться розслідування фактів викрадання боєприпасів на передових позиціях 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК. Встановлено, що російські військовослужбовці бригади налагодили продаж боєприпасів кримінальним структурам, а також вимінювали набої та гранати на спиртні напої", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що місцеві мешканці окупованого Донбасу вимінювали 500 одиниць патронів до стрілецької зброї на одну пляшку горілки та п’ять пачок цигарок.

"Командуванням 1 та 2 АК розпочато комплексну ревізію наявності зброї і боєприпасів у всіх підпорядкованих з’єднаннях і частинах. Роботу розпочато з перевірки складів РАО 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), у якому внаслідок порушення правил безпеки під час обліку боєприпасів загинув один та поранено двох військовослужбовців", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей станом на 2 квітня Російські окупаційні в...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 2 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування бойовиків на Донбасі привласнює нараховані особовому складу кошти.