ua en ru

У Львові на агітаторів Партії регіонів напали зі сльозогінним газом, - ПР

У Львові 24 вересня за адресою вул. Івана Франка, 84 (навпроти Стрийського ринку) невідомі скоїли напад на активістів, які працювали в агітаційному наметі, розміщеному Галицьким районним виборчим штабом Партії Регіонів, повідомляє прес-служба обласної організації.

"У наметі "регіоналів" в цей день працювало троє активістів: Михайло Шубін, Руслан Галагуз та Сергій Колчин. Приблизно о 17:30 до намету підбігли невідомі особи із закритими обличчями і, штовхаючи, заблокували агітаторів у наметі, та одночасно почали розпилювати на них сльозогінний газ. Після того, як одному активістові вдалося вирватися з намету, нападники розбіглися. Внаслідок нападу було розтрощено обладнання агітаційного намету", - йдеться в повідомленні.

Постраждалі викликали працівників внутрішніх справ. На місце події прибули опергрупи Личаківського та Галицького райвідділів, а також керівництво Львівського міського управління внутрішніх справ. Було опитано очевидців, здійснено огляд місця події.

З приводу нападу постраждалі надали письмові показання та написали заяви про злочин. Також призначено судово-медичну експертизу на предмет отримання тілесних ушкоджень.