ua en ru

Влада Ізраїлю звинуватила Human Right Watch у роботі на палестинську пропаганду

Влада Ізраїлю звинуватила Human Right Watch у роботі на палестинську пропаганду Фото: влада Ізраїлю звинуватила Human Rights Watch у "службі палестинській пропаганді"

Ізраїль відмовив у наданні робочої візи представнику організації

Влада Ізраїлю звинуватила міжнародну правозахисну організацію Human Rights Watch у "службі палестинській пропаганді". Про це повідомляється на офіційному сайті організації.

Зазначено, що Ізраїль також відмовив у наданні робочої візи представнику організації в Ізраїлі і Палестині Омару Шакіру.

"Громадська діяльність і доповіді (Human Rights Watch, - ред.) залучені в політику і перебувають на службі палестинської пропаганди, в той час коли хибно піднімається прапор "прав людини", - йдеться у відмові.

Заступник виконавчого директора програми Human Right Watch Йен Левін заявив, що "ізраїльський уряд, схоже, не в змозі або не бажає розрізняти обґрунтовані критичні зауваження з приводу своїх дій і ворожу політичну пропаганду".

Така позиція Ізраїлю стала сюрпризом для Human Right Watch, оскільки раніше організація регулярно співпрацювала з ізраїльськими урядовими чиновниками, у тому числі з представниками збройних сил, поліції та Міністерства закордонних справ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, коментуючи переговори з президентом США Дональдом Трампом, заявив, що його поїздка у Вашингтон віщує "новий день" у відносинах Ізраїлю з США.