ua en ru

Візит Путіна на окуповану територію Крима - "брутальне порушення міжнародного права", - Порошенко

Позафракційний народний депутат, кандидат в Президенти України Петро Порошенко вважає візит Президента Російської Федерації Володимира Путіна в Севастополь 9 травня брутальним порушенням міжнародного права.

Позафракційний народний депутат, кандидат в Президенти України Петро Порошенко вважає візит Президента Російської Федерації Володимира Путіна в Севастополь 9 травня брутальним порушенням міжнародного права. Про це він наголосив журналістам після зустрічі з Президентом Польщі Броніславом Коморовським у Варшаві, 9 травня, у п'ятницю.

"Коли Президент іноземної держави приїжджає без дозволу і погодження з українським керівництвом на окуповану територію Криму - це брутальне порушення міжнародного права", - наголосив політик.

"Ми вважаємо, що це не сприяє пошуку і стабілізації шляхів виходу з жорсткого конфлікту і окупації, в якій сьогодні знаходиться Крим", - підкреслив Порошенко.

За його словами, сьогодні на зустрічі з Президентом Польші було підтверджено, що Європейський Союз і США мають чітку позицію щодо суверенітету та територіальної цілісності України.