ua en ru

В.Ющенко доручив забезпечити охорону поліграфкомбінату "Україна" Внутрішнім військам.

Президент України Віктор Ющенко доручив забезпечити охорону поліграфкомбінату "Україна" Внутрішнім військам (ВВ). Про це на брифінгу заявила секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБОУ) Раїса Богатирьова за результатами позачергового засідання РНБОУ, передає кореспондент РБК-Україна.

"Президент і РНБОУ доручили забезпечити охорону державного поліграфічного комбінату, а саме по периметру цього підприємства, внутрішнім військам. Доручено Кабміну, Мінфіну і МВС забезпечити усі процедурні рішення у швидкому режимі, щоб внутрішні війська заступили до охорони по периметру цього об'єкта", - заявила вона.

Вона повідомила, що СБУ доручено забезпечити контроль з відеоспостереженням над процесом виготовлення бюлетенів. За її словами, МВС і Центрвиборчкому доручено "забезпечити контроль над виготовленням збереженням і транспортуванням, а також доставкою виборчих бюлетенів до ЦВК й усіх виборчих комісій по всій території України", - сказала Р.Богатирьова.

Нагадаємо, Партія регіонів звинуватила представника Кабінету міністрів в участі у спробі рейдерського захоплення поліграфкомбінату "Україна", який друкує виборчі бюлетені.

Водночас у Київській міліції заявили, що не зафіксовано жодних повідомлень про спробу захоплення поліграфкомбінату.