ua en ru

В Севастополі відкрита перша черга інституту банківської справи.

Президент України Віктор Ющенко взяв участь у відкритті першої черги Севастопольського інституту банківської справи Української академії банківської справи. Про це повідомляє Головна служба інформаційної політики Секретаріату президента. В.Ющенко наголосив, що з січня наступного року цей інститут відкриє двері для 2,5 тис. студентів. Він додав, що відкриття інституту «було його мрією». «Через десятки і сотні таких проектів Україна відродиться як держава. Це один з актуальних проектів, який довго-довго слугуватиме всій Україні, севастопольцям», - підкреслив Президент.

Севастопольський інститут банківської справи Української академії банківської справи Національного банку України - Державний вищий навчальний заклад економічного спрямування, у структурі якого функціонують 2 факультети: фінансово-кредитний та економічний.

Станом на грудень 2009 р. побудований перший пусковий комплекс будівництва Севастопольського інституту банківської справи, до якого входить перший блок навчального корпусу, дев'ятиповерхові гуртожитки для студентів, котельня. Також побудовані інженерні мережі.

Загальна вартість об'єкта - 481,661432 млн грн. Станом на 1 грудня 2009 р. освоєно - 259,0 млн грн.