ua en ru

В результаті ракетного удару по автомобілю на північному заході Пакистану вбиті троє бойовиків.

В результаті ракетного удару по автомобілю на північному заході Пакистану вбиті троє чоловіків, імовірно - бойовиків, повідомили сьогодні джерела в пакистанській розвідці. Інцидент стався в прикордонній з Афганістаном провінції Північний Вазирістан, за якою закріпилася погана слава оплоту талібів.

Ракета, швидше за все, була випущена з американських ВВС і повністю знищила легковий автомобіль, що рухався. Незабаром після інциденту на місці події з'явилися представники руху "Талібан", які забрали тіла загиблих і відвезли їх в невідомому напрямі, передає Associated Press.

Пакистанські провінції Південний і Північний Вазирістан безпосередньо граничать з гірськими районами Афганістану. У цьому регіоні влади обох країн вже багато років нічого не можуть поробити з активністю бойовиків "Талібану", що влаштувалися на кордоні двох країн і здійснюють зухвалі вилазки. Справитися з талібами не допомагають ні регулярні операції пакистанської армії по зачистці провінцій, ні американські ракетні удари з безпілотників.