ua en ru

У Київській облраді оголошено про створення коаліційної більшості "За розвиток Київщини".

У Київській обласній раді оголошено про створення коаліційної більшості "За розвиток Київщини" у складі фракцій Партії регіонів, "Соціалістів Київщини", "Нашої України", "Української народної партії", Блоку Литвина та депутатської групи "Київщина". Про створення коаліційної більшості оголосив сьогодні під час засідання Київської облради перший заступник голови Київської облради Олександр Качний, передає кореспондент РБК-Україна.

"Для соціально-економічного розвитку Київської обл., забезпечення прозорої та чесної політики, налагодження рівноправного діалогу між суспільством та владою, ми, керівники депутатських фракцій та депутатської групи, що підписалися нижче, заявляємо про створення коаліційної більшості у Київській обласній раді. До коаліційної більшості "За розвиток Київщини" входять депутати облради наступних депутатських фракцій та депутатської групи - фракція Партії регіонів, фракція "Соціалісти Київщини", фракція "Наша Україна", фракція "Українська народна партія", фракція Блоку Литвина, депутатська група "Київщина", - сказав О.Качний.
У свою чергу депутат Київської облради від БЮТ Юрій Павлов зазначив, що до складу депутатської групи "Київщина" увійшли ще чотири депутати і, таким чином, чисельність цієї депутатської групи збільшилась до 19 осіб.
Також депутати Київської облради обрали голів постійних комісій облради. За це рішення проголосували 73 депутати.