ua en ru

В КМДА відбувається засідання штабу з надзвичайних ситуацій.

В Київській міській державній адміністрації відбувається засідання штабу з надзвичайних ситуацій, передає кореспондент РБК-Україна.

Перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, головуючий на засіданні з представниками районів м. Києва, повідомив, що буде розглянута низка невідкладних питань, серед яких - підготовка до очікуваної повені, прибирання снігу, очищення каналізації та ін.

"Нам потрібно перевірити всі будинки, які не є на балансі міста і районів (державні установи, підприємства, комерційні будинки) і прийняти міри по відчищенню від снігу і льоду прилеглі території. Також необхідно обговорити обсяг ремонтних робіт на дорогах, адже у зв'язку з складними погодними умовами цієї зими очікується погіршення стану доріг. Окрім цього ми заслухаємо доповіді з приводу того, як фінансується і що зроблене у зв'язку з очищенням каналізації. Також обговоримо, що необхідно для того, аби зробити аналіз перевірок, які були в цьому році, щоб на його основі скласти графік ремонту інженерних мереж на опалювальний сезон на 2010-2011 рр.", - зазначив А.Голубченко.

Він також повідомив, що в п'ятницю, 26 лютого, відбудеться засідання відкритої колегії щодо очікуваної повені.