ua en ru

У Запоріжжі невідомий обстріляв з автомата автомобіль

У Запоріжжі невідомий обстріляв з автомата автомобіль, яким керував місцевий житель. Про це повідомляє прес-служба ДАІ Запорізької області.

"15 серпня о 23:25 у чергову частину Орджонікідзевського райвідділу міліції Запорізького міського управління ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що поблизу ресторану "Рибальський стан" у місті Запоріжжі стріляли. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, керівництво ГУМВС та прокуратури обласного центру. Було встановлено, що близько 23:15 невідомий обстріляв з автоматичної зброї автомобіль, яким керував місцевий житель. Тілесні ушкодження останньому не заподіяні", - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 15 п.5, ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. У дію введено оперативний план "Сирена". Про обставини вчиненого злочину орієнтовано особовий склад всіх територіальних підрозділів ГУМВС України в Запорізькій області.

Зазначимо, як повідомляють ЗМІ невідомі розстріляли автомобіль великого бізнесмена Євгена Анісімова, який відомий як власник ряду підприємств працюють у сфері видобутку корисних копалин (компанія "Малдер", ТОВ "Ремопостач" та інші) в Запорізькій та Полтавській областях.