ua en ru

В.Ющенко та В.Янукович ведуть переговори про створення коаліції, - А.Шкіль

Президент Віктор Янукович та його попередник на Банковій Віктор Ющенко ведуть переговори про створення коаліції Партії регіонів та «Нашої України». Про це сьогодні в парламенті заявив народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль.

Він наголосив, що минулої п'ятниці В.Ющенко відвідав резиденцію В.Януковича «Межигір'я», де сторони й обговорили аспекти створення майбутньої коаліції, після чого в ЗМІ з'явились заяви оточення В.Ющенка про майбутню коаліцію Партії регіонів та «Нашої України».

«Ющенко готовий укладати черговий союз із Януковичем після ганебної здачі флоту та Севастополя росіянам, брутального бліцкригу проти української мови та культури, плюндрування історичної пам'яті нашої нації (зокрема, задавалося б такого близького питання Ющенку, як заперечення факту геноциду українського народу), нищення свободи слова та інших численних злочинних діянь по відношенню до інтересів українського народу. Такі наміри екс-президента свідчать про відсутність у нього здорового політичного глузду та повну безпринципність», - відзначив А.Шкіль.