ua en ru

В.Янукович: Тема єдності сьогодні знову набула колосальної ваги

Тема єдності сьогодні знову придбала колосальне значення. Про це говорив Президент України Віктор Янукович під час свого вітального слова на урочистій концертній програмі в Національному палаці мистецтв "Україна" з нагоди Дня Соборності України, передає кореспондент РБК-Україна.
"Сьогодні тема єдності знову набула колосальної ваги. Ми вступаємо в непростий період заради трансформації України у сучасну економічно-розвинену демократичну державу, змушені вдаватися до непопулярних реформ, до безкомпромісної боротьби з корупцією, злодійством", - наголосив В.Янукович.
В урочистостях також взяли участь представники Кабінету міністрів України, низка народних депутатів, представники різних релігійних конфесій, екс-Президент України Леонід Кучма. Екс-Президенти Леонід Кравчук та Віктор Ющенко на урочистостях присутні не були.
Відмітимо, раніше В.Янукович поклав квіти до пам'ятників Тарасові Шевченку та Михайлові Грушевському в Києві. В урочистій церемонії також взяли участь прем‘єр-міністр Микола Азаров, Л.Кравчук, народні депутати України, члени уряду, представники громадськості, керівництво Києва, повідомляє прес-служба Президента.