ua en ru

В Україні на цьому тижні очікується зниження температури і дощі з градом

В Україні в найближчий тиждень очікується поступове зниження температури і нестабільна погода з дощем і градом.

В Україні в найближчий тиждень очікується поступове зниження температури і нестабільна погода з дощем і градом. Про це в ході брифінгу заявив заступник директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолій Прокопенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Найближчого тижня в Україні очікується нестійкий характер погоди. Практично по всій території будуть проходити короткочасні дощі, місцями випадатиме град. А також буде спостерігатися до 15-20 м/с. Температура повітря в найближчі дні вночі становитиме 13-19 градусів, вдень 25-30 градусів, місцями до +32 градусів", - розповів Прокопенко.

За його словами, починаючи з 28 травня, у західних областях України температура знизиться до 17-24 градусів вдень. На решті території спека спаде в перші дні червня.

"30-31 травня короткочасні дощі в Україні, температура вночі 12-18, вдень 23-29 градусів. Починаючи з 3-4 червня температурний режим в Україні вирівняється, і на всій території України буде досить тепло - 12-19, а вдень 24-30 градусів тепла", - заявив заступник директора Гидометцентра.