ua en ru

В Україні 24-26 серпня в посиленому режимі чергуватимуть 8,5 тис. співробітників ДержНС

Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території України під час урочистостей, пов'язаних з відзначенням Дня незалежності, рятувальники працюватимуть у стані підвищеної готовності. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

"Зокрема, протягом святкових і вихідних днів 24-26 серпня в посиленому режимі чергуватимуть близько 8,5 тис. чоловік особового складу та 2,3 тис. од. Техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій", - йдеться в повідомленні відомства.

Крім того, у територіальних підрозділах сформований резерв сил у складі 11 тис. чоловік особового складу та близько 2,5 тис. од. техніки, які можуть бути додатково залучені до реагування на можливі надзвичайні ситуації в разі необхідності.

В органах управління та територіальних підрозділах ДержНС України чергуватимуть оперативні групи та відповідальні посадові особи.

У Києві у святкові дні в режимі посиленого чергування будуть знаходитися близько 800 чоловік особового складу та понад 200 од. техніки, в резерві - ще понад 600 людей і 160 од. техніки.