ua en ru

У Тернополі у підлітка був вилучений пістолет, що належав убитому 2 березня співробітникові ДАІ

Сьогодні в Тернополі у неповнолітнього киянина вилучили пістолет, що належав одному із розстріляних 4 березня в Києві на Броварському проспекті співробітників ДАІ.

Сьогодні в Тернополі у неповнолітнього киянина вилучили пістолет, що належав одному із розстріляних 4 березня в Києві на Броварському проспекті співробітників ДАІ. Про це повідомляє прес-служба МВС України в Тернопільській обл.

"Звірившись з базою даних зброї, що була викрадена з органів внутрішніх справ, правоохоронці з'ясували, що даний пістолет належав одному зі співробітників Державтоінспекції, якого разом із ще двома правоохоронцями розстріляли 2 березня на стаціонарному посту на Броварському проспекті під Києвом", - йдеться в повідомленні.

"Під час спецоперації співробітники карного розшуку обласного управління зупинили групу осіб з дев'яти осіб, шестеро з яких мали при собі вогнепальну зброю. Молоді люди у віці 17-28 років, жителі Сумської, Кіровоградської, Київської, Донецької, Чернівецької областей, Криму розповіли про те, що зброя їм необхідна для самозахисту, і, незважаючи на звернення керівників держави здавати зброю, вони готові добровільно її позбутися. Наскільки правдиві їхні свідчення - правоохоронці перевіряють", - наголошується в повідомленні МВС.

Нагадаємо, 2 березня в Києві невідомі вбили з вогнепальної зброї трьох інспекторів ДАІ.