ua en ru

У терміналі D аеропорту "Бориспіль" почали діяти кіоски самореєстрації пасажирів

У терміналі D аеропорту "Бориспіль" почали діяти кіоски самореєстрації пасажирів CUSS (Common Use Self Service). Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

Кіоски самореєстрації дозволяють пасажирам самостійно реєструватися на рейси авіакомпаній та обирати місце в літаку, що надає додатковий вільний час та звільняє від черг перед стійками реєстрації.

Кіоски CUSS обладнано сенсорним екраном, паспортридером, зчитувачем 2D bar кодів, зчитувачем кредитних карток та принтером посадкових талонів. Для реєстрації на рейс пасажир може скористатися трьома способами реєстрації. Основні опції виводяться на дисплеї та дозволяють отримати посадковий талон, зокрема, за допомогою кредитної карти або карти часто подорожуючого пасажира (наприклад, Miles & More). Для реєстрації пасажиру достатньо помістити у зчитувальний пристрій кредитну карту, карту Miles & More або карту Mastercard з функцією PayPass.

Якщо пасажир бажає зареєструватися за допомогою паспорта, він має прикласти його до сканера, після чого ввести номер рейсу, напрямок або код бронювання рейсу.

Існує і спосіб реєстрації шляхом простого введення прізвища та коду бронювання рейсу відповідно роздрукованого підтвердження бронювання в пасажирській квитанції.

Читайте також: Українські аеропорти будуть передані в концесію, - Колесніков