ua en ru

У Києві без опалення та гарячої води залишилися 17 житлових будинків

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі "Київенерго" тимчасово без централізованого опалення та гарячого водопостачання залишається 17 споживачів.

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі "Київенерго", станом на 6:00 8 січня 2014 р. тимчасово без централізованого опалення (ЦО) та (або) гарячого водопостачання (ГВП) залишається 17 споживачів. Про це повідомляє прес -служба "Київенерго".

Серед них 16 в Подільському, 1 - в Шевченківському районах.

Наразі ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади "Київенерго". Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

В період з 6:00 06 січня 2014 р. по 6:00 08 січня 2014 р. на тепломережах Компанії в результаті усунення 16 пошкоджень підключено 98 споживачів.

ПАТ "Київенерго" постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

ПАТ "Київенерго" генерує і постачає теплову і електричну енергію в Києві, входить до складу ДТЕК.

ДТЕК - найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ). Підприємства ДТЕК працюють у сегментах видобутку і збагачення вугілля, генерації, дистрибуції та продажу електроенергії.