ua en ru

В результаті обстрілу терористами блокпоста під Луганськом загинули 2 військовослужбовців, поранений журналіст, - інформцентр РНБО

В результаті обстрілу терористами блокпоста під Луганськом загинули 2 військовослужбовців, а також поранений журналіст.

В результаті обстрілу терористами блокпоста під Луганськом загинули 2 військовослужбовців, а також поранений журналіст. Про це на брифінгу повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрій Лисенко.

"Сьогодні недалеко від Луганська під час мінометного обстрілу блокпоста загинули два українських військовослужбовців. Також там отримав важку травму журналіст телеканалу "Інтер" Роман Бочкала (на фото), який робив репортаж з місця події. Журналіста доставили вертольотом до Харківського військового госпіталю. Там йому надали необхідну допомогу. Зараз його стан задовільний", - повідомив Лисенко.

Своєю чергою, як повідомив журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці в соцмережі Facebook, з поля бою всіх поранених евакуювали без пригод до військово-польового госпіталю в одному з районів Луганської області, а звідти на вертоліті доставили до Харківського військового госпіталю, де надали всю необхідну допомогу".

В результаті обстрілу терористами блокпоста під Луганськом загинули 2 військовослужбовців, поранений журналіст, - інформцентр РНБО

"Потрапили під мінометний обстріл у 10 км від Луганська. Мені ще пощастило. Рука заживе. А ось ті двоє хлопців, що були поруч, але не встигли сховатися в сховищі, загинули. Вічна їм пам'ять", - написав Бочкала.

Нагадаємо, за даними РНБО, за останню добу в зоні проведення АТО загинули 3 українських військовослужбовців, ще 4 поранено.