ua en ru

В результаті обстрілу Авдіївки загинули 2 дітей, госпіталізовано 13 осіб, - МВС

В результаті обстрілу Авдіївки загинули 2 дітей, госпіталізовано 13 осіб, - МВС

В результаті обстрілу Авдіївки за минулу добу загинули 2 дітей, госпіталізовано 13 осіб з різними пораненнями, з них 11 залишилися на стаціонарі, у тому числі четверо дітей. Такі уточнені дані наводить у своєму Facebook глава ГУ МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"В результаті обстрілу зруйновані багатоповерхові житлові будинки, будинок дитячого садка, а також частина одного з корпусів міської лікарні", - йдеться в повідомленні.

За всіма фактами пошкоджень житлових будинків і держустанов в Авдіївці, як і в інших постраждалих від обстрілу терористами містах на неокупованій території, слідчими проводяться огляди та інші слідчі дії, відомості за якими вносяться до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією ст.194 КК України, за наявності постраждалих - за кваліфікацією ст.15, 115 КК України.

Нагадаємо, глава ДонОДА Олександр Кіхтенко допускає часткову евакуацію мирного населення з Авдіївки. Раніше повідомлялося, що в Авдіївці через обстріл відсутня електрика, а також поранено 7 осіб.