ua en ru

В результаті бою в Карлівці між сепаратистами і спецбатальоном "Донбас" 1 людина загинула, 9 поранено, - ДонОДА

В результаті бою в с. Карлівка (Ясинуватський район) Донецької області між сепаратистами і спецбатальоном "Донбас" за попередніми даними 1 людина загинула, 9 поранено.

В результаті бою в с. Карлівка (Ясинуватський район) Донецької області між сепаратистами і спецбатальоном "Донбас" за попередніми даними 1 людина загинула, 9 поранено. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

Крім того, в Селидове через події в Карлівці транспорт, що виїжджає в напрямку Донецька, співробітники ДАІ повертають назад.

Бойові дії на території області, що почастішали, викликають паніку серед населення при появі будь-яких озброєних людей і техніки. У містах та районах ускладнило ситуацію нестабільність роботи Інтернету, окремих терміналів і банкоматів.

"На даний момент в лікувальних закладах області перебувають дев'ять поранених. У всіх вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості - від легкого до вкрай важкою. Двох з них вже прооперували. Поранених перебувають у лікарнях Донецька, Красноармійська і Димитрова,- повідомив заступник начальника відділу департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Володимир Колесник.

Він підкреслив, що на сьогодні всі лікарні забезпечені медикаментами в повному обсязі.