ua en ru

В проекті Податкового кодексу пропонується введення податкових канікул для бізнесу до 31 грудня 2015 р., - Ф.Ярошенко.

В проекті Податкового кодексу пропонується введення податкових канікул для малого та середнього бізнесу з 1 січня 2011 р. до 31 грудня 2015 р. Про це на брифінгу заявив міністр фінансів Федір Ярошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

Ф.Ярошенко наголосив, що в законопроекті зберігається спрощена система оподаткування і фіксований податок для сільського господарства.

"На період з 1 січня 2011 р. до 31 грудня 2015 р. передбачено запровадити податкові канікули для суб'єктів малого та середнього бізнесу, зокрема встановити нульову ставку єдиного податку для фізичних осіб, які проводять господарську діяльність виключно з наданням побутових послуг, обсяг доходу яких при підтвердженні статусу платника податку не перевищує 300 тис. грн. 6% ставки для юридичних осіб, які знаходяться на с прощенній системі оподаткування, граничний обсяг розміру доходу таких осіб - до 3 тис. мінімальних зарплат або це 2,7 млн грн. 0% ставка податку для юридичних осіб, обсяг доходу яких при підтвердженні статусу платника податків не перевищує 100 тис. грн", - сказав міністр.