ua en ru

У Полтавській обл. сталося ДТП за участю працівника міліції, загинули дві людини

У Полтавській області перевернувся легковий автомобіль, за кермом якого був працівник міліції. У результаті ДТП загинули дві людини. Про це повідомляє прес-служба ДЗГ МВС України.
Так, близько 2:00 у Кременчуцькому районі на відрізку шляху автодороги Кременчук - Олександрія, поблизу села Недогарки сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій дві особи загинули на місці та дві - травмувалися. Наразі, за попередніми даними, встановлено, що керував приватним автомобілем Skoda Octavia прапорщик міліції Крюківського райвідділу (працює водієм, перебував поза службою), який, рухаючись вказаною дорогою, на заокругленні автотраси не врахував стан дорожнього покриття, яке було слизьким, втратив контроль над керуванням автомобіля, з'їхав у кювет та перекинувся.
Внаслідок ДТП загинула дружина міліціонера та пасажирка автівки. Ще один пасажир та водій перебувають на лікуванні із численними тілесними ушкодженнями.
Наразі на місці події працює спеціальна комісія УМВС області. Перевірку за фактом ДТП проводить прокуратура Кременчуцького району.