ua en ru

Стосовно екс-міліціонера, підозрюваного в замаху вагітну жінку, відкрито ще три кримінальних провадження

У Чернігівській області стосовно екс-міліціонера, підозрюваного в замаху на вбивство вагітної жінки, відкрито ще три кримінальних провадження. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України (ГПУ).

У ході досудового розслідування замаху на вбивство вагітної жінки в м. Борзна встановлено факти причетності підозрюваного - колишнього 36-річного правоохоронця - до скоєння інших злочинів.

Стосовно нього відкрито ще два кримінальних провадження, зокрема, за фактом смерті мешканки м. Борзна в 1998 році за ч. 1 ст.115 КК України та за фактом нанесення тілесних ушкоджень єгерю ДП "Борзнянське лісове господарство" у зв'язку зі службовою діяльністю за ч. 2 ст. 350 КК України.

Крім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України внесено відомості за фактом порушення вимог Закону України "Про нотаріат" та посвідчення договору позики між батьком підозрюваного та матір'ю постраждалої у сумі 119 тис. грн., хоча така угода не укладалась.

Читайте також: В Чернігівській обл. затримано екс-правоохоронця за підозрою у замаху на життя вагітної жінки