ua en ru

В Одеський області в результаті урагану по медичну допомогу звернулися 36 осіб

В Одеський області, за повідомленням медицини катастроф, в результаті урагану по медичну допомогу звернулися 36 осіб, з них 28 амбулаторно, сімох - госпіталізовано. Про це повідомляє прес-служба ДержНС України в Одеській області.

Водночас, за повідомленням прес-служби, станом на 16:00 1 червня залишаються непідключеними 214 населених пунктів, найбільш проблемними населеними пунктами з підключення їх до електромережі є 53 населених пункти Ширяєвського, 35 Березівського, 32 Любашівського, 18 Миколаївського, 12 Роздільнянського та 12 Біляївського районів області.

По м. Одеса знеструмлені район вул. 5 та 6 ст. В. Фонтану, Аркадії, Пересипського мосту, Молодої гвардії та с. Шевченко. Загалом по області пошкоджено 472 повітряні лінії електропередач.

У системі газопостачання виникла 181 аварія, залишаються непідключеними 330 абонентів. Проблемними районами у системі газопостачання залишаються Роздільнянський та Комінтернівський райони області.

Всього в ліквідації наслідків стихійного лиха в м. Одеса задіяні 95 чоловік особового складу держслужби з надзвичайних ситуацій, 17 одиниць рятувальної техніки. Для розчистки вулиць Одеси залучено 400 чоловік та 14 одиниць техніки Міноборони, 225 працівників міліції.

Роботи з ліквідації наслідків стихійного лиха тривають цілодобово.

Читайте також: Ураган в Одесі: Є загиблі та постраждалі, в області без світла залишаються 260 населених пунктів (фото, відео)