ua en ru

В Одеській обл. залишаються відключеними від електропостачання більш ніж 260 населених пунктів

В Одеській обл. залишаються відключеними від електропостачання 261 населений пункт, від газопостачання відключені 4 населених пункти Комінтернівського району: с. Ліски, с. Фонтанка, Олександрівка, Петрівка. Про це повідомила прес-служба ДержНС в Одеській обл.

Південний РЕМ доводить до відома населення, що 31 травня та 1 червня проведено аварійне відключення споживачів.

Підрозділи ДержНС розчищають від дерев основні проїзди в м. Одеса, парк Шевченко, ДЦ "Молода Гварді" тощо. Кількість повалених дерев та великих гілок наближується до 3 тис.

Рятувальники Комінтернівського району і працівники служби автомобільних доріг на ранок 1 червня повністю, визволили від дерев і поновили рух на автодорозі Одеса-Южний. Працівники держслужби надзвичайних ситуацій врятували 5 чоловік із автівок, які були привалені деревами.

В Комінтернівському районі знесло десятки дахів з будівель, зараз комісійно підраховуються збитки в населених пунктах району.

"Всю ніч по ліквідації наслідків негоди, працювали тільки рятувальники держслужби надзвичайних ситуацій України, енергетики та служба газу. Запропонували свою допомогу підрозділи Міноборони і МВС. На жаль, комунальні служби Одеси приступили до робот по розчистці міста тільки в ранок", - сказав начальник ГУ держслужби надзвичайних ситуацій України в Одеські області Володимир Боделан.

Всього в ліквідації наслідків стихійного лиха задіяно 95 чоловік особового складу держслужби з надзвичайних ситуацій, 17 одиниць рятувальної техніки. По відновленню електромереж задіяно 19 бригад енергетиків, 19 одиниць, по відновленню газу - 4 бригади, 13 чоловік служби газу.

Читайте також: В Одеській обл. через стихію загинула одна людина і двоє людей постраждали