ua en ru

У Миколаївській обл. 10 жовтня розпочнеться суд за фактом ДТП за участю екс-начальника ДАІ Арбузинського району

У Миколаївській області на завтра, 10 жовтня 2013 р., призначено підготовче судове засідання у кримінальному правопорушенні стосовно колишнього начальника відділення ДАІ Арбузинського райвідділу УМВС України в Миколаївській області. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

"30 вересня прокуратурою області до Арбузинського районного суду направлено відповідний обвинувальний акт. Державне обвинувачення в суді буде підтримувати прокуратура області", - зазначив заступник прокурора області Дмитро Єфіменко.

Нагадаємо, 6 серпня поточного року на автодорозі "Ульянівка-Миколаїв" сталася ДТП за участі зазначеного екс-міліціонера, який керував автомобілем ВАЗ 2170, та водія автомобіля Daewoo Lanos, мешканця Черкаської області.

В результаті аварії дружина та п`ятирічний син останнього отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Зазначимо, колишній міліціонер обвинувачується за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.