ua en ru

У Миколаєві в результаті ДТП було госпіталізовано співробітника ДАІ

У Миколаєві в результаті ДТП було госпіталізовано співробітника ДАІ
У Миколаєві в результаті ДТП було госпіталізовано співробітника Державтоінспекції.

У Миколаєві в результаті ДТП було госпіталізовано співробітника Державтоінспекції. Про це повідомляє прес-служба ДАІ в Миколаївській області.

"Близько 20 години інспектори роти ДПС по обслуговуванню м. Миколаїв отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на проспекті Героїв Сталінграду за участю трьох транспортних засобів... в якому, на щастя, ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Міліція приїхала на виклик та огородила місце події сигнальними конусами.

Однак, не дивлячись на це водій ЗАЗ-110247 в стані алкогольного сп'яніння, рухаючись від пер. Гайдара в бік вул. Ульянових, скоїв наїзд на інспектора ДПС, який регулював рух в місці оформлення матеріалів ДТП. Після наїзду ЗАЗ продовжив рух і зіткнувся з припаркованим в лівій смузі з патрульним автомобілем, який від удару відкинуло на напівпричіп вантажівки.

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди міліціонера з травмами було госпіталізовано в лікарню швидкої медичної допомоги м. Миколаїв", - повідомили в МВС.

Водій ЗАЗ для встановлення факту сп'яніння був доставлений в наркодиспансер, де було виявлено 1,75 проміле алкоголю у видихуваному їм повітрі (при допустимій нормі 0,2).

"Працівників міліції він запевняв, що випив не багато, всього 400 грамів горілки - адже посварився з дружиною", - зазначили в МВС.

Нагадаємо, 22 листопада у Львівській обл. в результаті ДТП загинули три людини.