ua en ru

В Луганській обл. близько 60 осіб пікетують будівлю Антрацитівського райвідділу міліції

На даний момент близько 60 осіб перебувають біля будівлі Антрацитівського районного відділу міліції Луганської області і вимагають звільнити водія автомобіля, з якого була відкрита стрілянина з автомата по співробітникам ДАІ.

На даний момент близько 60 осіб перебувають біля будівлі Антрацитівського районного відділу міліції Луганської області і вимагають звільнити водія автомобіля, з якого була відкрита стрілянина з автомата по співробітникам ДАІ. Про це повідомляє прес-служба УДАІ ГУМВС України у Луганській області.

Нагадаємо, 26 квітня 2014 р. о 22:00 під час несення служби на маршруті патрулювання на посту №4, розташованому на 69 км автодороги Краснодон-Антрацит", наряд ДАІ намагався зупинити автомобіль "ВАЗ-21013". Проігнорувавши вимоги співробітників ДАІ, автомобіль намагався втекти. Під час переслідування автомобіля, особи, які перебували в ньому, відкрили стрілянину по співробітниках міліції з автомата.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів водій автомобіля був затриманий працівниками міліції в порядку статті 208 КПК України. Ним виявився місцевий мешканець 1972 р.н., працівник шахти "Партизанська" ДП "Антрацит".