ua en ru

В Криму порушено кримінальну справу за фактом ДТП за участю автобуса

У Криму порушено кримінальну справу за фактом ДТП за участю автобуса, в якій постраждали 16 осіб. Про це повідомляє сектор зв'язків з громадськістю головного управління МВС України в Республіці Крим.

Нагадаємо, інцидент стався сьогодні вранці на в'їзді в Сімферополь. У МНС України повідомляли, що в результаті зіткнення мікроавтобуса Mercedes Sprinter і автомобіль "Газель" постраждали 17 людей, зокрема двоє дітей. У МВС повідомляють про 16 постраждалих, з яких шість, ймовірно, отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

У МНС повідомляли, що мікроавтобус Mercedes, який їхав в Крим з Полтавської області (у його салоні перебували 15 пасажирів та водій), зіткнувся з вантажівкою "Газель" (один пасажир і водій), яка рухалась в тому ж напрямку. У результаті зіткнення обидва автомобілі вилетіли з траси в кювет. "Газель" практично розірвало на частини - двигун лежав у 5 м від автомобіля, кабіна і кузов сильно деформовані. Мікроавтобус з сильно пошкодженою передньою частиною ліг на лівий бік.

За даними МВС, зіткнення сталося після того, як водій автобуса, житель Кременчука 1980 р.н., порушив правила дорожнього руху. Справа за фактом інциденту порушена за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті якого потерпілому заподіяні тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості). В даний час призначено низку експертиз, ведеться слідство.