ua en ru

В Криму внаслідок ДТП було призупинено рух тролейбусів між Сімферополем і Алуштою

У Криму внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) 19 грудня ввечері було припинено рух тролейбусів між Сімферополем і Алуштою. Крім того, на декількох трасах через ожеледь було припинено рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС в АРК.

Близько 18:00 в селі Піонерське Сімферопольського району водій Mercedes Sprinter не впорався з керуванням автомобіля і врізався в тролейбусну електроопору. В результаті аварії було повалено дві опори і призупинено рух тролейбусів по трасі.

Крім того, у Сакському районі Криму під Сімферополем автомобілі не могли проїхати через ожеледицю. Водіям довелося звертатися за допомогою до рятувальників.
На трасі Сімферополь - Євпаторія біля села Червоне кілька автомобілів застрягли на підйомі. Співробітники МНС разом з працівниками ДАІ тимчасово перекрили дорогу на небезпечній ділянці. Після проходу піскорозкидачів рух було відновлено і затор ліквідовано.

В даний час проїзд дорогами Криму забезпечений. 24 людини й 23 одиниці техніки чергують, працює 40 механізмів і 91 людина.

Читайте також: В Україні ускладнено рух транспорту у восьми областях, - ДАІ