ua en ru

У коаліції відбувається шантаж з боку позафракційних депутатів і колишніх регіоналів, - Тягнибок

У коаліції відбувається шантаж з боку позафракційних депутатів і колишніх членів Партії регіонів.

У коаліції відбувається шантаж з боку позафракційних депутатів і колишніх членів Партії регіонів. Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради повідомив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, передає кореспондент РБК-Україна.

"Є проблема з голосами. Партія регіонів і комуністи, вони "опірилися" за той час, втратили страх і ті голосування, які були відразу після революції більше 300 голосів, це вже є певна мрія для нас. Ледве набираємо 226. Внутрішньо почався якийсь такий певний шантаж з приводу різних законопроектів, відстоювання і лобіювання інтересів окремими групами, зокрема тих, які були позафракційні в свій час і приспівували Партії регіонів і тих, які втекли з Партії регіонів після втечі Януковича, зараз вони ведуть себе не зовсім правильно, перебуваючи в більшості. Саме цим і пояснюється млява робота парламенту", - розповів Тягнибок.

У той же час нардеп вважає, що коаліція протримається до президентських виборів. За його словами, будуть зроблені кроки для того, щоб принаймні до того часу зберегти коаліцію.