ua en ru

У Київській області військова техніка в’їхала на зупинку: серйозно постраждала жінка

У Гостомелі Київській області сьогодні, 20 вересня, близько 06:00 багатотонний причеп, який відірвався від потужного військового "КрАЗу", в'їхав на зупинку, в результаті чого серйозно постраждала жінка.

У Гостомелі Київській області сьогодні, 20 вересня, близько 06:00 багатотонний причеп, який відірвався від потужного військового "КрАЗу", в'їхав на зупинку, в результаті чого серйозно постраждала жінка. Про це повідомляють "Подробиці" на телеканалі "Інтер".

За словами очевидців, вантажівка, яка буксирувала військову техніку з гарнізону, рухалася на високій швидкості. У якийсь момент кріплення лопнуло і військова техніка зірвалася у напрямку будинку, зруйнувавши кам'яну огорожу.

"З'єднання металеве, яке було із причіпом, від'єдналось з невідомих причин, і причіп почав згрібати на своєму шляху все, що потрапляло", - зазначив начальник відділу профілактичної роботи УДАІ в Київській області Юрій Маральов.

Військовий автотранспорт зачепив зупинку громадського транспорту, де люди чекали на автобус. Одна жінка не встигла зреагувати і отримала численні травми. Лікарі зазначають, що її стан важкий, але вона житиме.

"Щодо прогнозу ми наразі говорити не можемо, побачимо, як буде протікати процес, але в неї зараз на перший план виступає травма хребта", - зазначив головний лікар травматологічного відділення Ірпінської лікарні Петро Сеник.

Як стверджують очевидці, жертв ранкової трагедії могло бути значно більше. Адже близько 07:00 на місці, де сталася ДТП, зазвичай збираються діти - в цей час вони їдуть до школи.

Нагадаємо, наприкінці липня в Житомирській області під час навчань потонув військовослужбовець. За попередніми даними прес-служби Міністерства оборони, контрактник виконував завдання із форсування водної перешкоди, проте не впорався із сильною течією і потонув.

Наприкінці листопада минулого року в Миколаївській області на автошляху Одеса - Мелітополь - Новоазовськ зіткнулися два автомобілі. Жертвами ДТП стали чотири особи - військовослужбовці Військово-морських сил України.

Раніше, у вересні 2012 р., БТР потрапив у ДТП в Чернівецькій області. У результаті події ніхто не постраждав.