ua en ru

В Києві під час першого матчу в рамках Євро-2012 правопорушень не зафіксовано, - МВС

Під час проведення першого футбольного матчу в м. Києві у рамках Євро-2012 вчора, 11 червня, не зафіксовано жодного правопорушення, пов'язаного з проведенням футбольного турніру. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в м. Києві.

Для перегляду матчу та підтримки своїх команд безпосередньо на стадіоні були присутні більше 60 тис. вболівальників, на офіційній фан-зоні на Хрещатику за футбольним матчем спостерігало ще близько 50 тис. глядачів. На об'єктах, пов'язаних з проведенням Чемпіонату, охорону громадського порядку забезпечували 6,5 тис. працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

Колону з 5 тис. шведських шанувальників футболу, які здійснювали традиційну пішу ходу до стадіону перед матчем, супроводжували майже 900 правоохоронців, 8 кінних вершників та 6 кінологічних нарядів. Порушень громадського порядку під час цього заходу не зафіксовано.

"Керівництво ГУМВС України в м. Києві та особисто очільник столичної міліції генерал-лейтенант міліції Олексій Крикун подякували киянам і гостям столиці, а особливо шведським вболівальникам та поліцейським цієї країни за толерантне ставлення одне до одного, злагоджені та скоординовані дії під час проведення футбольного матчу в столиці", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, вчора, 11 червня, збірна України виграла у збірної Швеції з рахунком 2:1 у матчі Чемпіонату Європи з футболу.