ua en ru

У Києві під час футбольного матчу 17 серпня охорону порядку будуть забезпечувати 400 міліціонерів

У Києві під час футбольного матчу між командами прем'єр-ліги України 17 серпня охорону порядку буду забезпечувати 400 міліціонерів.

У Києві під час футбольного матчу між командами прем'єр-ліги України 17 серпня охорону порядку буду забезпечувати 400 міліціонерів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві.

"Понад 400 співробітників міліції і військовослужбовців Національної гвардії України будуть забезпечувати охорону громадського порядку в Києві та поблизу стадіону НСК "Олімпійський" під час проведення футбольного матчу між командами прем'єр-ліги в неділю 17 серпня", - йдеться в повідомленні.

Крім того, буде посилено охорону станцій столичного метрополітену. Також співробітники міліції будуть здійснювати контроль за станом громадського порядку під час евакуації громадян після закінчення матчу.

Співробітники київської ДАІ на прилеглих до Національного спортивного комплексу "Олімпійський" територіях будуть забезпечувати впорядкований рух транспорту і пішоходів.