ua en ru

У Києві затверджено новий склад міжвідомчої міської ради по туризму та екскурсіях, - КМДА

У Києві затверджено новий склад міжвідомчої міської ради по туризму та екскурсіях, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
Відповідне розпорядження підписав в.о. голови КМДА Олександр Попов.
Згідно з документом, головою міжвідомчої міської ради призначено профільного заступника голови КМДА - Анатолія Голубченка.
Розпорядженням також затверджено зміни до положення про міжвідомчу міську раду по туризму та екскурсіях. Серед основних завдань ради: розгляд пропозицій щодо перспектив і напрямків розвитку внутрішнього та міжнародного туризму; розробка рекомендацій до нових тематичних екскурсійних програм та спеціалізованих маршрутів; підготовка пропозицій щодо реалізації інвестиційних проектів, направлених на розвиток туризму та екскурсій; підготовка пропозицій щодо розвитку дитячого та молодіжного туризму; проведення спеціалізованих виставок, ярмарків, туристичних салонів, семінарів та інших заходів.
Крім того, міжвідомча рада уповноважена розглядати питання приведення у відповідність до міжнародних стандартів рівня обслуговування туристів; удосконалення дозвільної системи у сфері надання екскурсійних послуг; створення умов для залучення іноземних та вітчизняних інвестицій у розвиток туристичної галузі, впровадження пільгових умов для організації туристичної та екскурсійної роботи серед дітей, підлітків, молоді, інвалідів та малозабезпечених верств населення тощо.