ua en ru

У Києві з сьогоднішнього дня діє тимчасова заборона парковки на 11 вулицях

Тимчасова заборона паркування автотранспорту в Києві на час ліквідації наслідків негоди з 12 грудня діятиме на 11 вулицях. Це передбачено прийнятим розпорядженням Київської міської державної адміністрації (КМДА) "Про організацію робіт з утримання вулично-дорожньої мережі у зимовий період", передає прес-служба КМДА.

Зокрема, тимчасова заборона паркування діятиме на наступних вулицях: Пушкінській, Терещенківській, Богдана Хмельницького від вул. Коцюбинського до вул. Володимирської, Басейній від вул. Шовковичної до вул. Круглоуніверситетської, Прорізній від вул. Володимирської до вул. Пушкінської, Софіївській, Малій Житомирській, Лаврській (до ресторану "Царське село"), бульвару Тараса Шевченка, Володимирській від вул. Великої Житомирської до вул. Льва Толстого, та Саксаганського.

Усі місця, де буде заборонено паркування, обладнають відповідними знаками.

Також наразі підшуковуються паркувальні майданчики для відстою транспорту, який рухається в місто, і ці майданчики можуть працювати як перехоплюючі паркінги для того, аби власник автомобіля міг його залишити та пересісти на громадський транспорт. Такі паркінги на період ліквідації наслідків негоди для автовласників будуть безкоштовними.

Читайте також: У Києві вводиться тимчасовий режим використання евакуаторів, - Попов