ua en ru

У Києві з 23 серпня буде обмежено рух транспорту на проспекті Перемоги

У Києві з 23 серпня рух автотранспорту на проспекті Перемоги буде обмежено у зв'язку з продовженням робіт з капітального ремонту. Про це йдеться на сайті КМДА.

Як повідомили в "Київавтодорі", працівники корпорації будуть укладати верхній шар асфальтобетонного покриття на ділянці від проспекту Академіка Палладіна в Святошинського шляхопроводу. Тому рух на цьому відрізку обмежать до 4 смуг.

Також, вже 24 серпня обмежено проїзд автомобілів до 4 смуг руху в напрямку виїзду з міста на шляхопроводі, розташованому на перетині проспекту Перемоги з проспектом Академіка Палладіна. Роботи на цій ділянці триватимуть до 10 вересня.

Нагадаємо, що в рамках реконструкції проспекту Перемоги буде влаштовано три шари асфальтобетонного покриття проїзної частини на 11,5 км траси. До кінця цього року планується завершити ремонтні роботи на ділянці довжиною 3,6 км. Цілком реконструкцію вул. Перемоги завершать в грудні 2014 р. Крім заміни дорожнього покриття, реконструюють 17 підземних переходів, близько 150 тис. кв. м тротуарів і влаштують велодоріжки.