ua en ru

У Києві на Новий рік буде заборонено рух транспорту в районі Софійської площі

У Києві на Новий рік буде заборонено рух транспорту в районі Софійської площі

У Києві з 18:00 2014 р. до 6:30 1 січня 2015 р. буде заборонено рух транспорту в районі Софійської площі. Про це повідомляє прес-служба департаменту ДАІ МВС України.

"Державтоінспекція інформує, що з метою попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів у період з 18:00 31 грудня 2014 року в 06:30 1 січня 2015 року буде заборонено рух всіх видів автотранспорту на вулицях навколо Софійській площі", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на вул. Володимирській на ділянці від Золотоворітській до Великої Житомирської, а також на Володимирському проїзді і Рильському провулку.

Крім того, керівники авто не зможуть припаркувати свій транспортний засіб у центрі міста з 16:00 31 грудня 2014 р. на вулицях: Софіївської (від Володимирської до Майдану Незалежності); Малої Житомирської (від Майдану Незалежності до провулку Володимирського); Еспланадної; Рогнідинській (від Шота Руставелі до Еспланадної); Шота Руставелі (від Рогнідинської до Басейної).

Нагадаємо, київське метро у новорічну ніч працюватиме на 3,5 години довше.