ua en ru

У Києві на Європейській площі в акції протесту беруть участь О.Турчинов і 5 нардепів

У Києві на Європейській площі в акції протесту беруть участь заступник лідера ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов, народні депутати від "Нашої України - Народної самооборони" (НУ-НС) В'ячеслав Кириленко, Микола Катеринчук, а також нардепи від БЮТ-Батьківщина Віталій Корж, Андрій Павловський та Олег Тищенко. Про це РБК-Україна повідомив керівник прес-служби МВС України в м. Києві Володимир Поліщук.
Мітингуючі вже встановили біля сходів Українського будинку поміст.
Раніше повідомлялося, що представники Європейської партії намагалися без дозволу встановити сцену на Європейській площі. В.Поліщук повідомляв, що працівники міліції перешкоджають установці сцени і наполягають, аби організатори акції отримали дозвіл, як на встановлення сцени, так і на проведення масових акцій на Європейській площі в Київській міській державній адміністрації (КМДА).
У Київській міліції відзначили, що охорону громадського порядку в центрі міста здійснюють 600 міліціонерів, з них по 50 на Майдані Незалежності та Європейської площі.
За словами В.Поліщука, на Майдані Незалежності на даний момент йде підготовка до новорічних свят і масових акцій протесту не спостерігається.