ua en ru

У Києві до початку 2015 р. ціна на соціальні сорти хліба гарантовано залишиться стабільною, - Попов

У Києві до початку 2015 р. ціна на соціальні сорти хліба гарантовано залишиться стабільною. Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов під час робочої наради з керівництвом ПАТ "Київхліб" щодо безперебійного постачання хліба та хлібобулочних виробів мешканцям столиці та формування ціни на соціальні сорти хліба, передає прес-служба КМДА.

"Для стабільності цінової ситуації на ринку хліба у столиці міська влада уклала договір про співпрацю з одним із найбільших хлібопекарських підприємств України - компанією "Київхліб". Факт підписання цього договору є гарантією того, що ціна на соціальні сорти хліба залишатиметься сталою, щонайменше, до кінця 2014 р. Також ми гарантуємо, що сталими залишатимуться вага цих виробів та їхня якість. Ми сподіваємося, що і після 2015 р. у нас буде можливість утримувати такий рівень цін на соціальні сорти хліба", - сказав Попов.

Зокрема, керівництво заводу не підвищуватиме ціни на хліб та хлібобулочні вироби, що користуються найвищим споживчим попитом у столиці, а саме на такі види хліба: "Український домашній", "Пшеничний традиційний", "Печерський", батон "Нива" та батон "Дорожний".