ua en ru

У Києві до жовтня 2014 р. буде частково перекрито рух на вул. Костянтинівській, Межигірській та Турівській

У Києві у Подільському районі з 17 липня 2013 р. по 17 жовтня 2014 р. буде частково обмежено рух автотранспорту на вул. Електриків, вул. Заводський, вул. Костянтинівській, вул. Межигірської та вул. Турівській.

У Києві у Подільському районі з 17 липня 2013 р. по 17 жовтня 2014 р. у зв'язку з реконструкцією та ремонтними роботами буде частково обмежено рух автотранспорту на вул. Електриків, вул. Заводський, вул. Костянтинівській, вул. Межигірської та вул. Турівській. Про це повідомляє прес-служба ДАІ Києва.

Крім того, повністю буде перекрито рух на вул. Оленівської.

Читайте також: У Києві 20 липня буде обмежено рух на Московському мосту у зв'язку з ремонтними роботами

Крім того, у зв`язку з виконанням робіт по ремонту деформаційного шва на Московському мосту через р. Дніпро на верховій стороні (рух автотранспорту з пр-ту Генерала Ватутіна на пр-т Московський) та на низовій стороні (рух автотранспорту з пр-ту Московського на пр-т Генерала Ватутіна) у період з 10:00 до 19:00 20.07.2013 буде закрито рух автотранспорту у четвертих смугах руху проїзної частини мосту в бік лівого та правого берегів.

Поділ - традиційно в центрі уваги столичних автомобілістів. Вчора стало відомо, що до 28 липня буде відкритий перший підземний тунель на Поштовій площі. "На Поштовій площі ми зможемо найближчим часом виділити 50 - 60 млн грн для того, щоб там це будівництво підтримати, і до 28 липня ми пропонуємо відкрити один підземний тунель на Поштовий площі, який зараз на стадії активного будівництва. Таким чином, практично частково розблоковувати проїзд і приступити до будівництва другої черги тунеля", - заявив глава КМДА Олександр Попов.

Остаточно реконструкція Поштової площі повинна завершитися до кінця року. Про це заявляв раніше генеральний директор комунальної корпорації "Київавтодор" Петро Береговий.