ua en ru

У Києві 7 споживачів залишаються без центрального опалення та гарячої води, - "Київенерго"

У Києві станом на 6:00 12 грудня 2013 р. 7 споживачів залишаються без центрального опалення та гарячої води. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Київенерго".

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі "Київенерго", тимчасово без централізованого опалення (ЦО) залишається 4 споживача, без гарячого водопостачання (ГВП) - 3. Всього 12 грудня без ЦО або (та) ГВП залишається 7 споживачів. Серед них 3 в Деснянському, 4 - в Оболонському районах.

Наразі ліквідацією цих пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади "Київенерго".

В період з 6:00 11 грудня 2013 р. по 6:00 12 грудня 2013 р. на тепломережах компанії в результаті усунення 29 пошкоджень підключено 89 споживачів.

ПАТ "Київенерго" постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

ПАТ "Київенерго" генерує і постачає теплову і електричну енергію в Києві, входить до складу ДТЕК.

ДТЕК - найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ). Підприємства ДТЕК працюють у сегментах видобутку і збагачення вугілля, генерації, дистрибуції та продажу електроенергії.