ua en ru

У Києві 5 капітальних об’єктів транспортної інфраструктури будуть здані в експлуатацію до кінця 2010 р., - КМДА

У Києві 5 капітальних об'єктів транспортної інфраструктури будуть здані в експлуатацію до кінця 2010 р., повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
"До кінця поточного року у Києві буде введено в експлуатацію 5 пускових транспортних об'єктів: Московська площа, лінія швидкісного трамваю, естакада на Набережно-Хрещатицькій вулиці (складова Подільського мостового переходу), Жулянський шляхопровід та 3 станції метро у напрямку житлового масиву Теремки", - заявив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.
Він додав, що наразі роботи на всіх 5-ти об'єктах виконуються без затримок, відповідно до затверджених графіків.
А.Голубченко назвав орієнтовні дати здачі в експлуатацію пускових об'єктів: транспортну розв'язку на Московській площі буде відкрито 15 грудня, рух автотранспорту естакадою на вул. Набережно-Хрещатицькій та Гаванському мосту в обидва напрямки буде відкрито 29 жовтня. Швидкісний трамвай вийде на маршрут 14 жовтня, а відкриття Жулянського шляхопроводу після реконструкції відбудеться 25 грудня.
"Ділянку метрополітену від станції "Либідська" до станції "Виставковий центр" відкриють для пасажирів напередодні Нового року", - йдеться в повідомленні прес-служби.