ua en ru

У Хмельницькій обл. рятувальники ліквідували затор з 27 вантажівок

У Хмельницькій області в ніч на 25 листопада рятувальники ліквідували затор з 27 вантажних автомобілів, що утворилася в результаті ускладнення погодних умов. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху, безперешкодного проїзду пасажирського транспорту, скорочення терміну розчищення автодоріг від снігових заметів та недопущення заторів інших видів транспорту, на ділянках шляхів: М-12 Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка, Н-03 Житомир - Чернівці - працівники ДАІ області тимчасово обмежили рух транзитного вантажного транспорту.

На автодорозі Житомир - Чернівці Н-03 Кам'янець - Подільського району, поблизу села Гуменці, для відновлення проїзду задіяно 10 одиниць техніки та 24 людини служб взаємодії. Була надана допомога у буксируванні 27-ми вантажних автомобілів.

На території області, для координації дій служб цивільного захисту, організували штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Зараз по всій області тривають роботи з очищення доріг від снігу , повалених дерев і відновленню електропостачання населених пунктів.

Відзначимо, в Україні почала поступово погіршуватися погода.

Сьогодні на заході і півночі України очікується мокрий сніг, у східних областях дощі, на решті території мінлива хмарність, температура місцями впаде до -1.