ua en ru

У Хмельницькому акція опозиції "Вставай, Україно!" пройшла спокійно, - МВС

У Хмельницькому близько 15:00 на площі Незалежності завершилася акція "Вставай, Україно", яка тривало близько двох годин. Ніяких порушень громадського порядку зафіксовано не було. Про це повідомила прес-служба МВС України в Хмельницькій обл.

Як повідомляється, працівники органів внутрішніх справ протягом заходу стежили за правопорядком і забезпечували безперешкодний рух колони учасників акції з майданчика біля кінотеатру ім. Шевченка в центральній площі обласного центру.

"Слід зазначити, що обласна міліція подбала і про додаткові заходи безпеки працівників ЗМІ, які працювали над висвітленням акції. З цією метою всім бажаючим представникам ЗМІ були роздані спеціальні яскраві жилети з написом "Преса". Всього виявили бажання отримати жилети близько 30 журналістів. Вони позитивно відгукнулися про такий досвід, який вже давно використовується у країнах Європи. До того ж, представники ЗМІ відзначили, що не проти використовувати жилетки і надалі при професійній діяльності, особливо на масових заходах", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Хмельницькому завершилася опозиційна акція "Вставай, Україно!"